Show/hide navigation (0)

Privacy policy

Jouw privacy is voor de TvExpert erg belangrijk. Daarom houden wij ons aan de privacywet. Dit heeft tot gevolg, dat je gegevens bij ons veilig zijn en dat we deze netjes zullen gebruiken. In deze privacyverklaring vertellen we je, wat we allemaal doen met de informatie die we te weten komen.

Mocht je na het lezen nog vragen hebben, of ben je benieuwd wat we precies van je bijhouden, neem dan contact met ons op!

Afhandelen bestelling

Plaats je bij ons een bestelling, dan gebruiken we jouw persoonsgegevens om dit netjes af te kunnen handelen. Het is mogelijk dat we deze persoonsgegevens delen met een bezorgdienst, om de bestelling bij je te laten afleveren. Daarnaast krijgen we informatie vanuit je creditcardmaatschappij of de bank.

Om dit te kunnen doen, gebruiken we je betalingsgegevens, je naw-gegevens, eventueel een nickname, het ip-adres, je e-mail adres en een telefoonnummer. We hebben dit nodig inzake het contract dat we met je aangaan. Deze informatie bewaren we tot je bestelling is afgerond, en zeven jaar daarna (de wettelijk bepaalde bewaarplicht).

Statistieken en profilering

We houden statistieken bij, omtrent het gebruik van onze webwinkel. Hierbij kunnen we individuele gegevens bekijken. Dankzij deze statistieken, kunnen we onze webwinkel nog verder verbeteren. Bijvoorbeeld door het tonen van nog relevantere informatie. Ook kunnen we persoonsgegevens combineren, om zo meer over je te weten te komen. Natuurlijk respecteren we je privacy te allen tijde. Stel je hier geen prijs op? Dan kun je dit bij ons melden.

Voor de statistieken gebruiken we de betalingsgegevens, het e-mailadres en een ip-adres. We doen dit op basis van je toestemming. Deze informatie bewaren we één jaar.

Contactformulier en nieuwsbrief

Via het contactformulier, kun je vragen aan ons stellen of verzoeken doen.

Om deze af te handelen, gebruiken wij je e-mailadres, ip-adres en je naam. Dit is nodig, vanwege het contract dat we met je sluiten. Deze informatie bewaren we tot we zeker weten dat je tevreden bent en nog zes maanden extra. Bij vervolgvragen kunnen we deze informatie er dan ook makkelijk bijpakken. Daarnaast kunnen we onze klantenservice trainen om je nog beter te helpen.

Het is mogelijk om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Daarin tref je nieuwtjes, tips en informatie over de door jou afgenomen producten of diensten. Je kunt dit abonnement op elk moment opzeggen. In iedere nieuwsbrief vindt je hiervoor een afmeldlink. Na een bestelling voegen we je e-mailadres automatisch toe aan de lijst met abonnees. We bewaren deze gegevens tot een maand na het opzeggen van het abonnement.

Reclame

Graag sturen we je informatie over nieuwe producten en aanbiedingen. Dit doen wij via:

- via social media
- per e-mail

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze informatie. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via je account kun je dit ook doorgeven.

Locatiegegevens

Soms is het nodig voor onze webwinkel om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.

Publicaties

Wanneer je een review van één van onze producten of services op onze website plaatst, dan zal de volgende data worden gepubliceerd:

- Naam of nickname welke je gebruikt hebt voor de review

- Inhoud van je review

Je kiest zelf welke informatie je publiceert in je review. Hou er rekening mee dat deze info publieke zichtbaar is voor iedereen op het internet.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus je persoonsgegevens krijgen. Zij zorgen er voor dat advertenties zo veel mogelijk interessante of leuke aanbiedingen bevatten. Dit is nodig om jou te kunnen leveren wat je hebt gekocht. In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

De volgende lijst is een overzicht van partners welke cookies (kunnen) plaatsen. De lijst is niet complete en kan wijzigen.  Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

* Bing - Analytical, retargeting and marketing
https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

* Cloudflare - Analytical
https://www.cloudflare.com/security-policy/

* Doubleclick - Analytical, retargeting and marketing
https://www.google.com/policies/privacy/

* Facebook - Analytical, social and marketing
https://www.facebook.com/help/cookies/update

* Google AdWords - Analytical, retargeting, marketing
https://www.google.com/policies/privacy/

* Google Analytics - Analytical, A/B testing 
https://www.google.com/policies/privacy/

* Google+ - Social
https://www.google.com/policies/privacy/

* Sift - Analytical
https://siftscience.com/service-privacy

* Twitter - Analytical, social and marketing
https://twitter.com/privacy

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics om bezoekers te meten en statistieken bij te houden. We hebben de ‘data processing agreement’ van Google geaccepteerd en we geven Google geen toestemming om data uit Analytics te gebruiken voor andere services. Daarnaast anonimiseren we je IP adres.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

- Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
- De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd system
- Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invert
- Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Breda, 22 mei 2018

Terug naar boven ↑