Show/hide navigation (0)
  • M8S TV Box

M8S TV Box

  • M8S TV Box
29,95 (5+ beschikbaar)
 
Ik snap dat Kodi en Netflix niet werken op deze tv box
Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de M8S TV Box

Review van op

De M8S mediaspeler is over het algemeen bekeken een prima tv box die haast in stilte werkt. Alleen het afspelen van lokale bestanden zorgt ervoor dat de harddisk te horen is. De android tv box is lekker compact en viel voor mij dan ook makkelijk achter de TV te plaatsen.

Voor mij is de hoofdtaak het afspelen van video's en het tonen van foto's. Dit gaat helemaal top met de M8S. De interface ziet er mooi en gelikt uit. Eenvoudig installeer je nieuwe apps en alles valt zo'n beetje aan te passen. Een minpuntje dat ik toch wil noemen is de wifi verbinding. Als je veel series en online content wil kijken is het toch echt aan te raden (als je ver van de router af zit) om een kabel verbinding te gebruiken!


Review van op

Ik heb inmiddels dit stukje een paar keer opnieuw getypt, maar toch blijf ik op een positieve manier worden verrast door de verpakkingen die ze de laatste tijd in China maken. Ik kende eigenlijk vooral de kale dozen van karton. Maar deze tv box kwam in een strak doosje met hierop de product hoogtepunten.

De tv box is zo aangesloten, hdmi kabel erin, stroom erop en je kan er mee aan de slag. Toen ik de box wilde aanzetten viel het me op dat er geen batterijen bijzaten voor de afstandsbediening. Heb ik natuurlijk zelf wel, maar hoe moeilijk is dat om die erbij te doen?

Meteen eens gekeken hoe KODI werkt. Dit is gelukkig allemaal wel fijn op de box, het speelt soepel af en navigatie gaat simpel. Er zitten al plug-ins op, zoals Phoenix en 1Changel. Dat zijn de enige die ik dan ook gebruikt heb. Je kan hiermee films en series bekijken. Soms hapert het even, dan laden de lijsten niet snel genoeg en moet ik even wachten. Kan ook omdat het bij mij via de wifi gaat. Buiten dat is het een prima box en ben ik er blij mee!