Show/hide navigation (0)

Over de TvExpert

De TvExpert helpt klanten om een unieke TV ervaring te beleven. Met behulp van een Android TV box of Android stick, veranderen we de TV in een entertainment systeem.

We zijn niet alleen gespecialiseerd in de Android TV box, de Android stick en de Google Chromecast. We hebben namelijk ook ervaring met de Windows mini pc en andere accessoires gerelateerd aan een complete entertainment oplossing voor je tv.

In onze voorraad vindt je alleen de beste producten. Voor een product opgenomen wordt in ons assortiment, testen we dit zelf uitvoerig. Zo zijn wij in staat om product vragen te beantwoorden en weten we zeker dat de producten aansluiten bij de wensen van de klant.

Het is onze doelstelling om te zorgen dat we altijd de beschikking hebben over de nieuwste en beste producten op het gebied van TV entertainment en de juiste expertise in huis om vragen hierover te beantwoorden.

Bedrijfsgegevens

De TvExpert is gevestigd aan de Stadionstraat 11 C10, 4815 NC te Breda en bereikbaar via e-mail op: support@tvexpert.nl.

Terug naar boven ↑