Show/hide navigation (0)
 • MiraScreen 5G
 • MiraScreen 5G
 • MiraScreen 5G

MiraScreen 5G

 • MiraScreen 5G
 • MiraScreen 5G
 • MiraScreen 5G
39,95 (5+ beschikbaar)
 
 • Ondersteuning voor Mac
 • Ondersteuning voor Windows
 • Ondersteuning voor iOS
 • OS Linux            
 • Formaat 6,50cm x 3,50cm x 1,0cm
Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de MiraScreen 5G

Over de MiraScreen 5G Android tv stick

Lekker op vakantie geweest en mooie foto's gemaakt? Of misschien zelfs filmpjes gemaakt met je GoPro? Dan is het tof om die eens terug te kijken met vrienden of familie. Leuk natuurlijk op je telefoon, maar ja, dat is zo klein he. Dan is het handig om een MiraScreen te hebben. Je neemt deze kleine stick eenvoudig mee, als je bijvoorbeeld op bezoek bent.

De MiraScreen 5G sluit je vervolgens via de HDMI aan op je TV. Eenmaal aangesloten, kun je eenvoudig verbinding maken via de WiFi naar de MiraScreen. Is de verbinding tot stand gebracht? Dan kan je het scherm van je telefoon, tablet, of laptop delen naar de TV. Ideaal om eens lekker foto's of filmpjes terug te kijken!

De MiraScreen 5G Android tv stick gebruiken

De MiraScreen 5G komt volledig plug&play. In de doos tref je niet alleen de stick aan, maar ook een HDMI kabel. Hiermee sluit je de MiraScreen 5G aan op de televisie. Ook zit er aan deze kabel een USB ingang. Zo kun je bijvoorbeeld je laptop op de MiraScreen aansluiten, en de wifi gebruiken op de laptop. Ideaal om bijvoorbeeld YouTube naar de TV te streamen.

Het verschil tussen de MiraScreen 5G en de MiraScreen M2, is het gebruik van het 5Ghz WiFi protocol. Dit protocol is aanzienlijk sneller, wat ervoor zorgt dat de MiraScreen vlotter gegevens overdraagt. Zo kijk je eenvoudig naar je vakantiefoto's en video's op hoge snelheid. Wel zo prettig. Ben je niet technisch? Geen enkel probleem. Na het aansluiten van de MiraScreen, verschijnt de uitleg over het verbinden gewoon op het TV scherm.

Een MiraScreen 5G Android tv stick kopen?

Heb je de keuze gemaakt en ga je voor de MiraScreen? Dan wil je denk ik even weten hoe het precies verder gaat. Je kunt bij de TvExpert betalen op verschillende manieren. Zo ondersteunen we voor Nederland iDeal en Achteraf Betalen via Billink. Voor België hebben we ondersteuning voor Bancontact. Na het plaatsing van de bestelling gaan we direct voor je aan de slag. Is het pakket naar je onderweg? Dan versturen we je de track&trace code. Zo kun je precies zien hoe laat je de MiraScreen kan verwachten!

Specificaties van de MiraScreen 5G Android tv stick

CPU:
AM8252 600Mhz

Chipset:
nvt

Besturingssysteem:
Linux

Videokaart (GPU):
nvt

Geheugen:
128MB DDR3

Harddisk:
128MB SLC

Verbinding:
5.0GHz/5GHz WiFi 802.11 b/g/n

Video (weergave):
nvt

Interfaces:
1x USB 2.0 poort, 1x HDMI 2.0 poort

Stroom:
nvt

Review van op

Prima levering en werkt al beloofd.