Show/hide navigation (0)
  • EVR02
  • EVR02

EVR02

  • EVR02
  • EVR02
345,95 (5+ beschikbaar)
 
Bestel met korting »
  • 4K Ultra HD ondersteuning
  • Ingebouwde G-sensor
  • Mali T764 video kaart
  • OS Android 5.1
  • Formaat 24,1cm x 23,9cm x 14,9cm
Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de EVR02

Over de EVR02 Virtual Reality (VR) bril

Kan voor jou een film of serie niet echt genoeg zijn? Wil je helemaal opgaan in een game? Dan is deze EVR02 Virtual Reality bril echt geschikt voor jou. Als een van de eerste VR brillen, kan de EVR02 worden gebruikt zonder een extra apparaat. Bijvoorbeeld een console of een televisie. De computer en techniek zitten namelijk in deze VR bril. Dit is ideaal voor mensen die de bril mee willen kunnen nemen. En dus niet gebonden willen zijn aan een locatie.

De virtual reality bril is voorzien van een 9-assige bewegingssensor. Op deze manier kan de vr bril je bewegingen volgen. En zo zorgen voor een realistische aanpassing van het beeld en geluid op basis van deze beweging. Het design is transparant en niet zwaar. Dit draagt bij aan de VR beleving.

Gebruik van de EVR02 VR bril

De EVR02 VR bril is voorzien van het besturingssysteem Android. Ook kan je de bril aansluiten op een extern apparaat, zoals bijvoorbeeld een televisie of computer. Verder is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een toetsenbord of muis aan te sluiten. Je kan op deze manier eenvoudig de VR bril installeren en voorzien van beeld-materiaal of games.

De accu die meegeleverd wordt, kan maar liefst 3 en een half uur meegaan. Je hoeft dus niet halverwege het kijken de accu op te laden. Heb je niet genoeg aan de opslagruimte, dan beschikt de EVR02 over een SD slot. Je kunt zo extra opslagruimte koppelen. Of bijvoorbeeld makkelijk film, video of muziek uitwisselen.

Een EVR02 Virtual Reality bril kopen?

Wil je een VR bril kopen die je overal en altijd kan gebruiken? Zonder dat je gebonden bent aan een computer of console? Dan is de EVR02 een ideale oplossing. Deze VR bril weegt weinig en je kunt de virtual reality bril aanpassen naar de stand van je hoofd.

Specificaties van de EVR02 Virtual Reality (VR) bril

CPU:
Quad Core ARM Cortex-A17 tot 1.8GHz

Chipset:
RK3288

Besturingssysteem:
Android 5.1 (Lollipop)

Videokaart (GPU):
ARM Mali-T764 GPU tot 600Mhz

Geheugen:
2GB DDR3

Harddisk:
16GB (Flash)

Verbinding:
802.11 b/g/n Dual Band Wi-Fi (2.4GHz/ 5.8GHz), Bluetooth 4.0

Video (weergave):
HDMI 2.0 (CEC en HDCP 2.2 )

HDMI poort:
Standaard HDMI (female)

Interfaces:
1x micro USB 2.0 OTG; 1x Micro SD kaart

Stroom:
DC 5V/2A

Review van (TvExpert) op

Toen ik hoorde dat we ook Virtual Reality brillen gingen verkopen was ik natuurlijk meteen om. Ik kijk graag TV en anders game ik wel. Toen de EVR02 binnenkwam op onze afdeling hoefde ik er ook niet lang over na te denken. Ik wilde deze VR bril natuurlijk meteen testen. Deze manier van VR was wel nieuw voor mij. Een systeem dat helemaal zelfstandig werkt zonder console of telefoon.

De prijs is relatief aan de lage kant voor een VR bril. Ik was dan ook een beetje bang voor het resultaat. Dit viel gelukkig erg mee. Waar ik van sommige 'zelfbouw VR' apparaten nog wel eens misselijk wordt, had ik daar hier absoluut geen last van. Games spelen tof weg en ook video is enorm overweldigend. Echt een aanrader dan ook!