Show/hide navigation (0)
 • Mini TX3 Pro (2GB)
 • Mini TX3 Pro (2GB)
 • Mini TX3 Pro (2GB)
 • Mini TX3 Pro (2GB)
 • Mini TX3 Pro (2GB)

Mini TX3 Pro (2GB)

 • Mini TX3 Pro (2GB)
 • Mini TX3 Pro (2GB)
 • Mini TX3 Pro (2GB)
 • Mini TX3 Pro (2GB)
 • Mini TX3 Pro (2GB)
74,95 (5+ beschikbaar)
 
TV box installeren (+ € 12,99 GRATIS)
 • Voor KODI, Netflix, YouTube en meer!
 • 4K HDR ondersteuning
 • 2GB DDR geheugen
 • OS Android 7.1
 • Formaat 10,5cm x 10,5cm x 1,5cm
Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Mini TX3 Pro (2GB)

Over de Mini TX3 Pro (2GB) Android tv box

Als een van de eerste hebben we de Mini TX3 Pro mogen testen. Een gloednieuwe Android tv box voorzien van een nieuwe processor. De mediaspeler heeft een strak en compact design en een front-led met informatie. Een ruime hoeveelheid geheugen zorgt ervoor dat we deze tv box aan onze collectie hebben toegevoegd. De Pro editie gaat qua performance in elk de voorganger ruimschoots voorbij.

Wat meteen in het oog springt, is het strakke design van deze mediaspeler. De box beschikt over een stabiele WiFi antenne. Prettig natuurlijk, want een haperende verbinding resulteert in een schokkend beeld. Vaak is het zo, dat in een woonwijk veelal dezelfde internet provider zit. Alle aansluitingen lopen dan via eenzelfde WiFi kanaal. Dit geeft een hoop ruis, waardoor je beeldkwaliteit minder is. Niet het geval bij de Mini TX3 Pro! Dankzij de krachtige WiFi verbinding, kun je probleemloos kijken.

De Mini TX3 Pro heeft daarnaast diverse USB poorten. Je staat er misschien niet bij stil, maar wist je dat je veel apparatuur op een mediaspeler kunt aansluiten? Wat denk je bijvoorbeeld van een draadloos toetsenbord? Of een externe schijf, bijvoorbeeld een NAS? Wel zo fijn om te weten dat het mediacenter dit ondersteund. De USB poorten zijn mooi weggewerkt aan de buitenkant. Zo zie je deze niet als je de Mini TX3 Pro in de huiskamer plaatst. En dan natuurlijk de binnenkant.. 2GB geheugen en een S905W Quad-core, wat wil je nog meer?

De Mini TX3 Pro mediaspeler gebruiken

Op dit moment hebben we een leuke actie lopen. We voeren momenteen een gratis installatie voor je uit. Tijdens deze actie, installeren we het besturingssysteem op de Mini TX3 Pro. Je kunt deze dus uit de doos aansluiten en opstarten. Android 7.1 staat er al voor je op! Verder zit er natuurlijk een HDMI kabel in de doos, waarmee je de mediaspeler op je TV kunt aansluiten. Net als een voedingskabel en een powerkabel voor het aansluiten van de stroom. Wat je ook aantreft, is een afstandbediening. Deze werkt natuurlijk niet zo prettig als het draadloos toetsenbord, maar he!

We zorgen ervoor, dat alle producten die we verkopen automatisch updaten. Zo hoef je jezelf nooit druk te maken over het hebben van de laatste versie. Hiervoor maken we gebruik van het OTA systeem. Dit betekend 'Over The Air'. Je hoeft de mediaspeler dan ook niet meer aan de computer te koppelen voor updates. Ook de apps die je installeert, zorgen zelf voor updates, via de Google Play Store. Je hebt dan ook altijd de laatste versie van de populaire apps als YouTube, Netflix, Videoland of Uitzending gemist. Ben je van plan de Mini TX3 Pro Android tv box ook voor games te gaan gebruiken? Dat is geen enkel probleem. Dankzij de snelle processor en de ruime hoeveelheid geheugen werken ook games vlekkeloos op deze box!

Een Mini TX3 Pro (2GB) Android tv box kopen?

Interesse in de Mini TX3 Pro Android tv box? Dan is het goed om te weten dat de Mini TX3 Pro direct klaar voor gebruik is. In de doos tref je alles wat je nodig hebt om het apparaat te kunnen gebruiken:

1x Mini TX3 Pro (2GB) Android tv box
1x een HDMI kabel voor aansluiting op de TV
1x een afstandbediening
1x een stroom adapter
1x een handleiding

Ga je de Android tv box gebruiken voor apps als Kodi, Netflix of YouTube? Dan is het handig om een draadloos toetsenbord te overwegen. Zo kun je eenvoudiger typen (zoeken) binnen de verschillende apps. Je kunt deze mee bestellen in het winkelmandje. Daar tref je ook andere accessoires, zoals bijvoorbeeld een SD-kaart.

Dus: zoek je een krachtige Android tv box, voorzien van Android 7.1? Een tv box waarop de nieuwste KODI 17.3 zonder problemen draait? Naast een sterke processor en een goede videokaart ook veel geheugen? Dan ben je opzoek naar de Mini TX3 Pro. Deze plug&play mediaspeler veranderd tv kijken volledig!

Specificaties van de Mini TX3 Pro (2GB) Android tv box

CPU:
Quad Core ARM Cortex A53 64-bit tot 2GHz

Chipset:
Amlogic S905W

Besturingssysteem:
Android 7.1 (Nougat)

Videokaart (GPU):
Penta-core Mali-450 GPU tot 750MHz

Geheugen:
2GB DDR3

Harddisk:
16GB eMMC

Verbinding:
Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n Dual Band Wi-Fi (2.4GHz/ 5.8GHz)

Video (weergave):
HDMI 2.0

HDMI poort:
Standaard HDMI (female), 1.4b

Interfaces:
2 x USB 2.0 host poort, 1x USB 2.0 device poort, Micro SD slot, SPDIF, RJ45

Stroom:
DC 5V/2A

Review van op

Ik was opzoek naar een krachtige Android tv box voorzien van de laatste versie van Android en van KODI. Heb niet zo'n zin om alles zelf uit te moeten zoeken dus dan liever maar in 1x de beste kopen die er was. En dat was de mini tx3 pro voor mij. Na een chat met de livechat helpdesk kwam ik op dit model uit. Heb gekozen om tv expert alles te laten installeren. Dagje later de box binnen en ben er tevreden over 10/10.