Show/hide navigation (0)
  • MXQ Pro (2019 edition)
  • MXQ Pro (2019 edition)
  • MXQ Pro (2019 edition)

MXQ Pro (2019 edition)

  • MXQ Pro (2019 edition)
  • MXQ Pro (2019 edition)
  • MXQ Pro (2019 edition)
39,95 (5+ beschikbaar)
 
Bestel met korting »
Ik snap dat Kodi en Netflix niet werken op deze tv box
Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de MXQ Pro (2019 edition)

Review van op

Zelf ben ik niet technisch en weet ik niet heel veel van dit soort apparaten. De tvexpert gelukkig wel. Ik heb al de nodige vragen gesteld en krijg steeds een vriendelijk antwoord. Ook is er op de site veel te vinden over het gebruik van de android tv box.

Via mijn Google account heb ik inmiddels al een hoop apps uitgeprobeerd. Wat ik zelf wel leuk vind om te doen is het spelen van spelletjes op de tv. Ook de kinderen zijn weg van deze android tv box. Met Netflix kunnen ze een hoop nieuwe series volgen!


Review van op

Ik ben super tevreden over deze tv box. Heb hem gekocht en gebruik vooral vaak KODI. Ook uitzendinggemist werkt er prima op. Dit is een goede keus geweest voor mij!


Review van op

Door de TvExpert was gevraagd om mijn mening over de MXQ Pro met S905, dus dat doe ik bij deze. Heb hem zo'n 4 weken geleden gekocht. Bedoeling was om de AC Ryan Playon eindelijk eens te vervangen, het is een lomp apparaat en de cooler maakt een hoop geluid. Daarnaast geeft Kodi gewoon veel meer mogelijkheden dankzij de plugins.

In het begin vond ik het moeilijk om de Google login te zetten. Android zonder touchscreen is niet helemaal prettig werken. Ik heb dan ook vrij snel een draadloos toetsenbord aangeschaft. Dit werkt een stuk fijner en is ook echt een aanrader. Met een afstandsbediening kun je eigenlijk niet goed Android bedienen.


Review van op

Op Facebook zag ik een actie van de TvExpert waarmee je een MXQ Pro kon winnen. Heb wel meegedaan maar helaas niet gewonnen. Toch benieuwd geworden naar wat dit apparaat nou precies doet en wat je er allemaal mee kan.

Nu kijk ik Netflix overdag op de xbox van mijn zoon en dat is geen pretje. Onze zoon heeft die helemaal volgezet met paswoorden en voor ik dus goed en wel kan kijken komen de eerste alweer uit school. Daar brengt deze mediaspeler verandering in! Ik kan nu gemakkelijk kijken wat ik leuk vind wanneer ik het leuk vind.


Review van op

Ik heb een tijdje geleden een EZCast gekocht, deze USB stick kon ik aansluiten op mijn televisie en zo kon ik vanaf mijn telefoon direct op de TV streamen. Erg leuk voor het bekijken van foto's. Gebruikte het stickje vaker dan gedacht maar kon er nog niet alles mee.

Op deze site ontdekte ik de Android tv box. Door mijn beperktere budget gekozen voor de MXQ Pro, omdat ik Netflix, YouTube, foto's en muziek wil afspelen maar niet van plan ben te gaan gamen. Binnen 24uur had ik de box in huis en kon er meteen mee van start. Had voor het gemak een toetsenbord mee besteld, denk dat die er eigenlijk standaard bij zou moeten zitten.

Zonder toetsenbord is het toch vrij lastig werken met de MXQ, dus ik kan iedereen aanraden die meteen mee te bestellen.