Show/hide navigation (0)
  • Rippl TV V2

Rippl TV V2

  • Rippl TV V2
129,95 (5+ beschikbaar)
 
TV box installeren (+ € 12,99 GRATIS)
  • Voor KODI, Netflix, YouTube en meer!
  • 4K Ultra HD ondersteuning
  • Met Kodi, Netflix, Spotify en meer!
  • Penta Core ARM-450 video kaart
  • OS Android 5.1
  • Formaat 12,0cm x 12,7cm x 2,0cm
Direct leverbaar (razendsnel bij je thuis)

Over de Rippl TV V2

Over de Rippl TV V2 Android tv box

De makers van de Rippl TV Android tv box zijn terug met een nieuwe versie. De Rippl TV V2 is voorzien van een krachtige Amlogic S905 processor en een sterkere video kaart. Design technisch is er niet veel veranderd aan het uiterlijk van de box, maar op software matig gebied komt de Rippl TV V2 Adroid tv box met een interessante feature: Winevine L1 DRM. Met deze feature zijn gebruikers van de Rippl TV V2 Android tv box in staat, om (in HD) video terug te kunnen spoelen, van diensten zoals bijvoorbeeld Netflix of Horizon GO.

Ook de Rippl TV V2 Android tv box is, net zoals zijn voorganger, voorzien van een eigen opstart menu. Met de Appinstaller kun je eenvoudig nieuwe spellen en applicaties vanuit de Google Play Store installeren. Op basis van je keuzes, zal de Rippl TV V2 Android tv box je suggesties geven van soortgelijke applicaties.

Gebruik van de Rippl TV V2 Android mini pc

De Rippl TV V2 Android mini pc komt verpakt in een opvallende doos. Waar de meeste fabrikanten ervoor kiezen om de belangrijkste features hierop te plaatsen, is hier bij de Rippl TV V2 van afgeweken. Op de doos van deze Android mini pc zie je een druppel het water raken.

De Rippl TV V2 Android mini pc komt voorzien van de standaard onderdelen: een afstandsbediening, een HDMI kabel om de Android mini pc mee aan te sluiten op de TV en een adapter. De Rippl TV V2 is na aansluiting van stroom en HDMI direct klaar voor gebruik.

Bij de Rippl TV V2 Android mini pc is ervoor gekozen om veel gebruikte software vooraf te installeren. Je hoeft dus enkel te zorgen dat de Android mini pc verbonden is met het internet om ermee aan de slag te kunnen.

Een Rippl TV V2 Android tv box kopen?

Vindt jij het belangrijk om tijdens het kijken van video via apps als Youtube of Netflix eenvoudig terug te kunnen spoelen? Dan is de Rippl TV V2 Android tv box een absolute aanrader. Prijstechnisch is deze Android tv box duurder dan de concurrenten, qua features is het absoluut een vernieuwer in de markt.

Specificaties van de Rippl TV V2 Android tv box

CPU:
Quad Core 64-bit ARM Cortex-A53 tot 2GHz

Chipset:
Amlogic S905

Besturingssysteem:
Android 5.1.1 (Lollipop)

Videokaart (GPU):
Penta Core ARM Mali-450 tot 750Mhz+ GPU

Geheugen:
1GB DDR3

Harddisk:
8GB eMMC

Verbinding:
Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n Dual Band Wi-Fi (2.4GHz/ 5.8GHz), Bluetooth 4.1 EDR

Video (weergave):
HDMI 2.0 en CVBS output

HDMI poort:
Standaard HDMI (female), 1.4b

Interfaces:
2x USB 2.0; 1x RJ-45 lan; 1x Micro SD kaart

Stroom:
DC 5V/2A

Review van op

Na een paar weken gebruik kan ik aangegeven erg tevreden te zijn. De Rippl is ontzettend snel en hapert nagenoeg niet. De controller en ook de remote doen het perfect. Ik gebruik de Rippl primair voor media streamen vanuit een centrale locatie thuis. Ook speel ik spellen zoals Asphalt en dit gaat prima met de controller.

Wat ik erg fijn vond, is dat alle opties en aansluitingen voor nu en de toekomst er zijn. Zo is er 4K, USB, ethernet, wifi etc. Zo kan ik ook diverse externe apparaten aansluiten en het geheugen groter maken door de SD kaart. Heb ik dan ook maar meteen mee besteld voor wat extra opslag.

Samenvattende kan ik de Rippl aan iedereen aanraden die het maximale zoekt voor Kodi maar geen volledige HPTC wil samenstellen. Ook voor mensen die een spelletje willen spelen maar niet zo vaak dat ze er een Xbox of PlayStation voor willen kopen is dit een prima apparaat.


Review van op

Ik heb thuis een Panasonic SmartTV, die steeds minder en minder apps heeft (zelfs geen Netflix!). Ik was dus opzoek gegaan naar een Android mini [c waarmee ik wel apps en wat films op mijn TV kon afspelen/gebruiken. Ik heb meerdere Android sticks en boxjes gehad, maar kon hier vaak niet echt veel mee doordat ze of traag waren, of een slechte decodering hadden.

Toch maar besloten om eens te kijken of er inmiddels al betere mediaspelers met Android op de markt waren. Stiekem hoopte ik al dat de prestaties goed zouden zijn, om zo mijn desktop vaarwel te kunnen zeggen. Het liefst natuurlijk met een soort dual boot mogelijkheid zodat ik naast Android ook Windows kan draaien, maar goed.

Voor de Ripple TV V2 heb ik gekozen omdat ik de ondersteuning altijd sterk vind. Er zijn zat fabrikanten waarvan je na een tijdje niks meer hoort. Ik had dan ook de hoop dat dit boxje het qua updates allemaal waar kon maken.

Ik zet dit beestje vooral in voor films en games. Had er natuurlijk ook een Chromecast voor kunnen gebruiken (films) maar wilde wel wat meer: gamen via een emulator en apps gebruiken op een groot scherm trekt mij wel aan. Ik kan deze Android mini pc ook echt aanraden aan mensen met dezelfde wensen!