Show/hide navigation (0)

VPN op je Android tv box? We leggen het stap voor stap uit!

We leggen je in deze handleiding stap-voor-stap uit hoe je de Android tv box van VPN kunt voorzien. Ook leggen we je uit welke instellingen belangrijk zijn voor de VPN verbinding. Maar wat kun je eigenlijk precies met een VPN verbinding op de Android tv box? We geven je hieronder een paar opties. Dat is natuurlijk niet alles, er zijn immers legio aan mogelijkheden!

Nog geen Android tv box? Klik hier voor ons aanbod!

Bekijk de Amerikaanse Netflix in Nederland op je Android tv box

Een VPN verbinding zorgt ervoor, dat je internet verbinding via een andere server loopt. Je bent dus niet meer rechtstreeks met het internet verbonden, maar via de VPN server. Bezoek je een site, bijvoorbeeld TvExpert.nl dan zien wij alleen nog maar het IP adres van de VPN server. Neflix gebruikt een IP adres om te bepalen bij welk land een account hoort. Een Nederlands account, krijgt Nederlandse content te zien. Een Amerikaans account, krijgt Amerikaanse content te zien. Je begrijpt dus, dat om de Amerikaanse Netflix in Nederland te bekijken, je een Amerikaans IP adres nodig hebt. En dat kan dus, met een VPN verbinding!

De VPN verbinding kun je zelf aan en uit zetten. Wil je dus weer kijken naar Nederlandse Netflix titels, dan is dit geen enkel probleem. Wel is het zo, dat het Amerikaanse aanbod een stuk groter is. Je kunt je voorstellen, dat het belangrijk is om een snelle VPN verbinding te hebben. Het verkeer gaat immers vanaf dat moment via Amerika. We hebben dan ook voor je onderzocht welke aanbieder een hoge snelheid behaald. En uiteraard hebben we daar een korting voor je kunnen regelen. Maar het kijken van de Amerikaanse Netflix in Nederland wel heel erg eenvoudig, nietwaar?

De Amerikaanse Netflix in Nederland kijken? Klik hier en ontvang 49% korting!

Verhoog de snelheid van het streamen op de Android tv box

Dit klinkt heel gek. Maar wist je dat veel providers een soort limiet hebben voor de stream snelheid? Zo zorgt men ervoor dat er niet teveel bandbreedte verloren gaat. Frustrerend natuurlijk, als je net klaar op de bank zit. Een VPN voor de Android tv box maakt hier een einde aan. De provider kan namelijk niet zien wat er plaatsvindt op de verbinding tussen je Android tv box en die van de VPN server. Zo is het ook niet mogelijk, om de snelheid te verlagen op basis van het streamen.

Merk je dus dat je internet verbinding snel gaat, behalve bij het bekijken van video's? Dan is het raadzaam om na te denken over een VPN verbinding voor je Android tv box. Via de provider die we hebben uitgezocht, kun je via verschillende landen een VPN verbinding leggen. Wil je dus graag een Duitse applicatie gebruiken, dan kan dit ook. Wel zo handig natuurlijk. Ook prettig, is dat je enkel maar per maand hoeft te betalen. Bevalt het niet, ben je er ook zo weer vanaf!

Streamen op de Android tv box zonder dat er iemand meekijkt? Klik hier en ontvang 49% korting!

Hoe installeer ik VPN op de Android tv box

We gaan er vanuit dat je inmiddels een VPN account hebt afgesloten. Heb je dit nog niet gedaan?Klik dan hier en ontvang 49% korting!

  • Stap 1: open de Google Play Store applicatie op je Android tv box
  • Stap 2: zoek naar 'Express VPN' en druk op 'install'
  • Stap 3: open 'Express VPN' en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord
  • Stap 4: open 'Express VPN' en druk op 'connect'!

Je kunt nu gebruik maken van de Android tv box via een beveiligde verbinding. Ook is het mogelijk om de Amerikaanse Netflix in Nederland te bekijken, evenals andere land gebonden applicaties. Alvast veel plezier toegewenst!

Tevreden over dit bericht? Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van storingen en tips:

de TvExpert

Terug naar boven ↑