Show/hide navigation (0)

Gratis streamen: gratis films en series kijken!

Je hebt er vast wel eens van gehoord.. Misschien op het werk, op een feestje of van een vriend of vriendin. De mediabox, waarmee je van allerlei aanbod gratis kunt bekijken. Een kodibox wordt het ook wel genoemd. Films, series en soms zelfs sport vallen er gratis mee te streamen. Hoe jij ook zelf gratis films en series kijken kunt? Dat gaan we je hier uitleggen!

Eerlijk is eerlijk: om gratis te streamen, heb je wel een Android tv box nodig. Het is dus niet helemaal gratis, al is het een eenmalige aankoop. Dus nee, je hebt geen abonnement nodig! En ja: je kunt met de Android tv box meer dan alleen gratis streamen. Denk aan het kijken via apps als Netflix, Videoland, Pathé Thuis, Fox Sports en meer!

Heb je nog geen Android tv box? Dan gaan we je helpen om er eentje uit te zoeken. Voor het gratis streamen, is het belangrijk een model met minimaal 2GB uit te zoeken. Zo kan de Android tv box de stream vast vooruit in het geheugen opslaan. Dit noemen we bufferen. Beschikt een Android tv box over genoeg geheugen, dan kan je de gratis stream zonder haperingen bekijken. Wel zo prettig, natuurlijk. Hieronder dan ook onze top 3 Android tv boxen om gratis films en series te kijken:

De top 3 gratis stream boxen

 
1. de X92 Pro (2GB)
X92 Pro

De X92 Pro van € 89,95 is een krachtige Android tv box. Met zijn sterke wifi-antenne, is dit de ideale box om gratis te streamen. Dankzij de 2GB geheugen, zal je geen last van haperingen of buffer problemen hebben. Verder heeft de X92 Pro maar liefst 16GB opslag ruimte en ondersteuning voor DTS geluid. Klaar voor een gezellig bioscoop avondje?

bekijken »

kopen »

 • Voordelen
 • Android 7.1 en Kodi 17.6
 • Externe WiFi antenne
 • Overzichtelijke menu's
 
2. de X98 Pro (3GB)
X98 Pro

De X98 Pro van € 119,95 is een complete Android tv box die geschikt is voor iedereen die gratis films en series kijken wil. Voorzien van 3GB geheugen, is dit model in staat de stream ver vooruit te bufferen. Het resultaat? De dagen van haperingen zijn verleden tijd! Met dank aan de krachtige processor en sterke videokaart, kun je met dit model onbeperkt gratis streamen!

bekijken »

kopen »

 • Voordelen
 • Android 7.1 en Kodi 17.6
 • Voorzien van een 'steelcase' design
 • Externe WiFi antenne
 
3. de X96 Pro (2GB)
X96 Pro

De X96 Pro met 2GB geheugen van € 73,95 is momenteel een van de bekendste mediaspelers. Uitgerust met maar liefst 2GB geheugen en voorzien van de originele S905X processor, is dit de finishing touch voor je home cinema set. Heb je de popcorn al in huis voor een heerlijk film avondje? Met de X96 Pro (2GB) ben je er in elk geval klaar voor!

bekijken »

kopen »

 • Voordelen
 • Android 6.0 en Kodi 17.1
 • Mooie strakke afwerking
 • Originele S905X processor
 

Welke gratis films en series kan ik kijken met een Android tv box?

Nog niet helemaal overtuigt? Dan zullen we je eerst meer vertellen over de gratis films en series die je kan streamen. Allereerst is er een enorm aanbod van addons beschikbaar via Kodi. Die zijn eenvoudig te installeren op je Android tv box. Je kunt daar meer over lezen in dit bericht. We hebben een top 50 met populaire addons gevonden. Hier zit voor ieder wat wils tussen! Daarnaast zijn er nog verschillende apps, waarmee je gratis films en series kan streamen.

Het downloaden van deze apps, kun je eenvoudig doen via de Google Play Store. Deze tref je aan op elke Android tv box. Er is een groot aanbod aan streaming apps, denk aan apps als Hulu, SPB TV, Crackle, Toonmania, Videoland, Pathé Thuis en Netflix. Uiteraard is het mogelijk om dit te bekijken met Nederlandse ondertiteling. Ben je er nog niet heel erg bekend met Android? Dan is het goed om te weten dat wij de installatie van de Android tv box voor je kunnen verzorgen. Deze keuze vindt je terug in het winkelmandje!

Gratis streamen via Hulu

Vanaf de lancering, heeft Hulu zichzelf gericht op TV shows. En die focus is er altijd gebleven. Via Hulu kun je honderden seizoenen met duizenden afleveringen van vele series streamen. Sommige series ken je vast van de grote netwerken, zoals Fox, CBS en Showtime. Je hebt misschien wel gemerkt dat Fox diverse series van Netflix heeft gehaald, zoals Futurama. Deze vindt je gewoon nog terug op Hulu. Logisch natuurlijk, met 21st Century Fox als mede eigenaar.

Veel series die je tegenkomt op Hulu, zie je al een dag nadat ze zijn uitgekomen. Samen met Amazon en iTunes, maakt dit Hulu een unieke speler. Zelfs Netflix heeft de series niet zo snel in het aanbod! Daarnaast heeft Hulu ook enkele exclusieve shows, die je gratis kan streamen. Denk bijvoorbeeld aan Seinfeld of South Park. Ook minder bekende series, als Chance, The Path, Difficult People en Casual vindt je terug op Hulu.

Gratis films en series kijken via Videoland

Ben je een fan van Nederlandse series en films? Dan is het goed om te weten dat Videoland het grootste aanbod op dit vlak heeft. Je kunt hier maar liefst 728 Nederlandse titels terugvinden. Films en series die je gratis kan streamen, voorzien van Nederlandse ondertiteling. Weer eens kijken naar Turks Fruit? Of misschien het hele seizoen van Baantjer eens terugzien? Dan is Videoland de app voor jou!

Gratis streamen: gratis films en series kijken, de conclusie

Ben je eruit en denk je dat het gratis streamen iets voor je is? Kun je niet wachten om de gratis films en series te bekijken? Dan ben je opzoek naar een Android tv box. Via onderstaande link, kun je het beste model voor jou uitzoeken. Heb je nog vragen? Laat het ons dan vooral weten!

De beste streambox »

Tevreden over dit bericht? Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van storingen en tips:

de TvExpert

Terug naar boven ↑