Show/hide navigation (0)

Fix voor OpenSubtitles in KODI

Sinds een paar dagen ontvangen we veel vragen over KODI en ondertiteling. We hebben namelijk hier uitgelegd hoe je ondertiteling activeert voor KODI. Nu is er echter een update geweest vanuit OpenSubtitles, waardoor in sommige gevallen de ondertiteling niet meer werkt. En dat is natuurlijk vervelend!

Heeft OpenSubtitles een storing? Je vindt hier een alternatief!

Tijdens de storing naar de Amerikaanse Netflix kijken? Lees hier hoe!

We gaan er vanuit dat je de stappen hebt gevolgd uit de vorige handleiding, en dus OpenSubtitles geïnstalleerd hebt op je Android tv box. Het eerste dat je dient te doen, is jezelf hier registreren: http://www.opensubtitles.org/nl/newuser. Vul je gegevens in en wacht op de e-mail die ter bevestiging wordt verzonden. De e-mail moet je bevestigen voor we verder kunnen gaan.

Open vervolgens KODI op je Android tv box. Ga vervolgens naar het item SYSTEM. Zodra je in dit menu bent, kun je kiezen voor Add-ons. Ga naar de OpenSubtitles.org plugin, en druk op de rechtermuisknop. Je krijgt bovenstaand menu te zien en kunt hier kiezen voor Configure.

Vervolgens krijg je bovenstaand scherm te zien, waar je de inloggegevens kunt invullen. Als je vervolgens KODI gebruikt, zul je zien dat je ondertiteling weer werkt. Wij wensen je alvast veel kijkplezier toe!

Tevreden over dit bericht? Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van storingen en tips:

de TvExpert

Terug naar boven ↑